Kamagra is de meest gebruikte erectiepil ter wereld. Dat heeft een goede reden – het product is namelijk betrouwbaar, goedkoop en van hoogwaardige kwaliteit. Het product heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een betrouwbare optie die veel mensen met erectieproblemen heeft geholpen.

Een vraag die vel mensen zichzelf stellen is welk bedrijf eigenlijk achter een dergelijke productlijn zit, waar het vandaan komt en hoe een dergelijk grote speler op de markt functioneert. Indien je iemand bent die zich dit afvraagt, lees dan vooral verder.

Een korte introductie

De naam van het bedrijf dat zorgt voor deze constante hoogwaardige producten, is het Indiase Ajanta Pharma Limited. Ajanta Pharma is een gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en marketing van hoogwaardige geneesmiddelen op binnenlandse en internationale markten.

Het bedrijf is opgericht in 1973 en heeft zijn hoofdkantoor in Mumbai – India en zet zich in om de wereldwijde markt voor geneesmiddelen te voorzien van betaalbare hoogwaardige opties. Ajanta levert deze betaalbare medicijnen van hoge kwaliteit aan patiënten in verschillende delen van de wereld.

Opzet van het bedrijf

Het concern heeft wereldwijd meer dan 6.000 mensen in dienst en de producten worden in meer dan 30 landen verkocht. Ajanta opereert met 5 state-of-the-art productiefaciliteiten die hoogwaardige farmaceutische producten produceren. Het richt zich op het commercialiseren van unieke generieke producten en baanbrekende synergetische combinatieproducten in therapeutische gebieden van anti-malaria, cardiovasculaire toepassingen, dermatologie, mannelijke erectiestoornissen, musculoskeletale en oftalmologie.

Snelgroeiende segmenten

In India is het significant aanwezig in de snelgroeiende specialistische therapeutische segmenten bestaande uit: cardiovasculair, dermatologisch, oogheelkundig en pijnmanagement. Met een primaire focus op innovatie en introductie van nieuwe producten, identificeerde het consequent onvervulde medische behoeften en introduceerde het vele first-to-market-producten om aan deze behoeften te voldoen.

Haar producten bieden makkelijk toegankelijke, toepasbare producten en gebruiksgemak ten opzichte van bestaande therapeutische opties. Door het voordeel van de first-mover te maximaal te benutten, bekleden veel van haar merken leidende posities in hun respectieve subtherapeutische segmenten.

Internationale markten

Ajanta is in veel landen in Azië en Afrika uitgebreid aanwezig met een op maat gemaakt productassortiment dat voldoet aan de behoeften van elk land. Na succesvol door de USFDA-inspectie te zijn gegaan, is het bedrijf in het eerste kwartaal van 2013 commerciële activiteiten gestart op de Amerikaanse markt.

Met een portefeuille van 29 ANDA’s die zijn gedeponeerd bij de Amerikaanse FDA, ziet het ernaar uit dat de Amerikaanse markt de belangrijkste groeimarkt zal zijn in de komende jaren van dit gerenommeerde farmaceutische bedrijf.

Onderzoek en ontwikkeling

Het bedrijf heeft een geavanceerd Research & Development Center voor afgewerkte formuleringen en Active Pharmaceutical Ingredient (API) -synthese van verschillende doseringsvormen.

Het onderdeel research & development heeft een team van meer dan 750 wetenschappers die werken aan innovatieve producten, voor verschillende markten over de hele wereld. Het heeft door de jaren heen sterke capaciteiten verworven voor het ontwikkelen van generieke geneesmiddelen en proceschemie.

Sinds de start van de zorg voor patiënten, de focus op speciale segmenten in India en de gelijktijdige opening van nieuwe internationale markten, is het in de laatste jaren onzettend snel gegroeid. De mensen die werken bij Ajanta Pharma, zijn gedreven om haar missie te vervullen; een verplichting om de behoeften van de wereldwijde gezondheidszorg te dienen met gevoel voor empathie, innovatie en technologie.

About The Author pillspower.net

comments (0)

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>