Over Ons

Wat is PillsPower.net?

Deze website is een kennisbank die mensen informeert over erectieproblemen en alle aspecten die daarbij komen kijken. Het is erg lastig om online een goede Nederlandstalige bron te vinden die je daadwerkelijk van goede, onafhankelijk informatie voorziet.

De meeste bronnen online zijn websites die je erectiemiddelen proberen te verkopen. Dit maakt dergelijke websites in veel gevallen niet objectief. PillsPower.net probeert je echter niks te verkopen. Dit maakt het makkelijker om je goed te informeren en te werken aan een effectieve oplossing voor eventuele erectieproblemen.

Het idee is om je een platform te bieden waar je terecht kan voor alle informatie die je nodig hebt als het gaat om erectieproblemen. Een kwalitatief hoogwaardige bron met artikelen die je informatie bieden op basis van wetenschap en onderzoek in plaats van meningen en onderbuikgevoelens.

Wat kun je op deze website vinden?

We proberen ieder aspect van erectieproblemen zo specifiek mogelijk te behandelen. Het is uiteraard lastig om een antwoord te hebben op iedere vraag, maar we doen ons best om de belangrijkste onderwerpen zo uitgebreid mogelijk te behandelen.

Je kunt hierbij denken aan:

  • Oorzaken van erectieproblemen
  • Oplossingen voor erectieproblemen
  • Informatie over geneesmiddelen en erectiepillen
  • Bijsluiters voor erectiemiddelen
  • Reviews van producten
  • Wetenschappelijke informatie en onderzoeken
  • Advies over het aanschaffen van erectiemiddelen

De informatie die we plaatsen baseren we zoveel mogelijk op objectieve informatie en moderne wetenschap. Dat wil niet zeggen dat de informatie die je hier kan vinden in de toekomst niet aangepast hoeven te worden. Wetenschap en geneeskunde staan nooit stil en er zullen altijd nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden.

Is dit vervanging voor medisch advies?

Er wordt regelmatig gerefereerd aan medicatie met daarbij adviezen voor het gebruik ervan. Dat wil niet zeggen dat je dit als vervanging moet zien van een bezoek of een mening van een medisch professional. Als je denkt behoefte te hebben aan bepaalde medicatie, neem dan altijd contact op met een arts voor je begint met het gebruik ervan.

Een arts zal je namelijk niet alleen kunnen uitleggen of je behoefte hebt aan medicatie en hoe deze werkt. Deze zal ook kijken naar je persoonlijke situatie en je verleden. Op basis daarvan kan veel beter worden bepaald wat effectief en verstandig is in jouw specifieke geval. Laat deze mensen hun werk doen en pas altijd op met informatie die je op het internet kan vinden.

Zie deze website meer als een naslagwerk dat je kan helpen om bepaalde materie beter te leren begrijpen, zodat je zelf een goed beeld kan vormen van je problematiek en de beschikbare opties die er zijn om dit te verhelpen. Zo kun je zelf meedenken en indien nodig op basis van je kennis kritische vragen stellen.

Heb je een voorstel of verzoek?

Het kan voorkomen je op zoek bent naar een bepaalde informatie, maar deze niet via de zoekfunctie kunt vinden. In reageer in dat geval op relevante berichten op de website. Indien mogelijk zullen we alle verzoeken of voorstellen in overweging nemen.

Aangezien we onze lezers zo goed mogelijk willen informeren is het zeker mogelijk dat er binnen afzienbare tijd een post verschijnt waarin de antwoorden die je zoekt te vinden zijn. Uiteraard is dit alleen maar mogelijk indien we ervan overtuigd zijn dat we genoeg kennis hebben over de materie om van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Wees echter niet bescheiden en stel gewoon de vragen waar je een antwoord bij zoekt. Wellicht help je er ook andere mensen mee die naar dezelfde informatie op zoek zijn.